♥ Cupcakes + Happyness = Cuppyness! ♥ A feast of home-baked delectables, only by me! ♥

Wednesday, 19 January 2011

Red & White Theme!

No.21
No.21

2 ♥ comment(s):

wan maisarah said...

kak izzah, nk pesan yg niyh tuk hantaran 18june nnti..;)

nak yg set 16 cupcakes..klo tukar jd fondant bole ke??

♥ Izzah Marzuki said...

Wan, thanks.. sorry lambat reply.. ok yg ni tak bole jadi fondant sbb design ni kena guna piping. tapi utk design ni, k.izzah guna buttercream jenis keras sket, tak sama dgn buttercream biasa.. harganya pun lain sket..

hard buttercream ni insyaAllah tahan lama sket & takla senang cair sgt mcm buttercream biasa.. bole dibawa travel jejauh, dgn syarat jgn bg kena direct sunlight je.. keep cool. okies?

confirm kan balik ye wan, minggu depan tu ramai org order, so kalo nak confirm, better bgtau awal, by this week la kan. ;) tq wan..